Translator

Hilversum, The Netherlands

5/17/2022

Translator

Als ondertitelaar word je onderdeel van een zeer ervaren en gezellig vertaalteam met kantoorlocaties in Hilversum en Maastricht. Als vertaler binnen dit team word je verantwoordelijk voor het ondertitelen van de mooiste documentaires, series en films voor zeer grote en kleinere lokale en internationale klanten. Je houdt daarbij rekening met de afgesproken richtlijnen en deadlines van de klant, en weet binnen een beperkte tijd een kwaliteitsondertiteling af te leveren.

Als ondertitelaar ben je:

  • HBO of WO opgeleid - Voor deze vacature dien je minimaal in het bezit te zijn van een afgeronde HBO opleiding in een vreemde taal, of een vertaalopleiding. De Engelse en Nederlandse taal beheers je tot in de puntjes. Ervaring als ondertitelaar is een pre.
  • Leergierig - Je bent leergierig en staat open voor opbouwende feedback.
  • Stressbestendig en flexibel - Je bent flexibel en kunt met de stress van deadlines omgaan.
  • Efficiënt - Je bent in staat om efficiënt te werken en je kunt snel schakelen. Nieuwe software pak je snel op.
  • Nauwkeurig - Je werkt nauwgezet en bent in staat om het overzicht te bewaren.
  • Teamplayer - Je bent betrokken en hulpvaardig richting collega’s. Je lost je eigen problemen op, maar je weet ook wanneer je om hulp moet vragen.

Wat wij bieden:

  • Een fulltime baan voor 40 uur per week met de mogelijkheid om snel te starten (startdatum in overleg). Maar parttime werken is zeker ook bespreekbaar.
  • Een intensieve on-the-job opleiding. We helpen je om professionele ondertitelsoftware in de vingers te krijgen, we maken je wegwijs in de richtlijnen van onze klanten en we leren je hoe je snel én goed een ondertitelopdracht aanpakt.
  • Leuke collega’s met veel ervaring. Je wordt onderdeel van een vertaalteam dat bestaat uit collega’s met veel kennis en jarenlange ervaring, die ook nog eens beschikken over een flinke dosis humor.
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden. Naast een stabiel, marktconform salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden is er de mogelijkheid om werkuren flexibel in te delen en om bij voorkeur (deels) thuis te werken.

Seniority Level

Entry, Intermediate

Industry

Translation and Localization

Employment Type

Full-time, Part-time

Job Function

Translation, Production

We are ambassadors of a collective global team, one in which every individual's unique point of view brings meaning and value. Iyuno-SDI Group embraces diversity and is committed to providing equal employment opportunities to applicants of all backgrounds, perspectives, and skills.